Ministers Sport- en Jeugdzaken Suriname en Indonesië geven invulling aan gemaakte afspraken

713

Met de symbolische overhandiging van een Badminton en een PencakSilat trainer is de eerste stap gezet tot uitvoering geven aan de bilaterale afspraken die de Surinaamse minister van Sport- en Jeugdzaken, en die van Indonesië door tussenkomst van de Indonesische ambassadeur hebben.

Nahrawti, de minister van Sport- en jeugdzaken uit Indonesië hoopt dat de afvaardiging van de twee trainers zal zorgen voor betere prestaties, die op gegeven moment moeten leiden tot een wereldkampioenschap. Met de vertegenwoordiging van de Surinaamse Badmintonbond, Redon Coulor en lid van het interim bestuur van de PencakSilat bond, Randy van Zichem tijdens het kennismakingsbezoek, worden afspraken gemaakt over hoe de trainers effectief in te zetten, door zoveel mogelijk verenigingen gebruikt te laten maken van hun kennis. De trainers zijn voor drie maanden in Suriname, onder coördinatie van het ministerie van sport en jeugdzaken en de Indonesische ambassade.

Het ministerie blijft zich inzetten voor de Surinaamse jeugd en voor alle sporters.

Ministerie van Sport- en Jeugdzaken