20-jarige Melvin na beroving aangehouden

999

Op vrijdag 26 augustus heeft de politie van de Nieuwe Grond de 20-jarige Melvin A. aangehouden.
Via de Centrale Meldkamer kregen de wetsdienaren de melding van een beroving aan de Indira Ghandhiweg. De politie deed gelijk de plek aan en kon Melvin aanhouden. Zijn kompaan maakte zich uit de voeten.
Een deel van de buitgemaakte halsketting is op Melvin terug gevonden. Ook een bromfiets waarmee de verdachten zich verplaatsten werd aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau.

Bij de voorgeleiding heeft hij bekend een aantal berovingen in verschillende ressorten te hebben gepleegd. Melvin werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Aan de opsporing van zijn kompaan wordt gewerkt.