27-jarige Joshua Karsiman laat leven door een bedrijfsongeval

7486

Heden, woensdag 31 augustus, vond er een bedrijfsongeval plaats te Blauwgrond, waarbij de 27-jarige Joshua Karsiman is te komen overleden.

Joshua werd liggend op de vloer van de werkplaats aangetroffen door de politie van Geyersvlijt. Hij vertoonde nog tekenen van leven. Volgens verklaringen van zijn collega’s moet hij tijdens werkzaamheden zijn gestruikeld over een voorwerp. Hij kwam hierdoor met zijn hoofd tegen een ijzeren balk aan en viel op de vloer. Voor aankomst van de ingeschakelde ambulance liet hij het leven. De andere arbeiders probeerden hem te reanimeren zonder succes.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast met als oorzaak vermoedelijk nekbreuk. Het ontzielde lichaam van de man is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De politie van Geyersvlijt is belast met deze zaak.