Klant zwaar mishandeld door werkgever en werknemer

3284

De politie van Nieuw Nickerie heeft de 31-jarige werkgever Rakesh H. en zijn 27-jarige arbeider Emanuel G. aangehouden. De mannen zijn werkzaam in een monteur zaak en moesten in opdracht van een klant op zijn voertuig werken.

Toen de klant zijn auto afhaalde, bleek er schade aan het voertuig te zijn aangebracht. De klant sprak de arbeider aan. Er ontstond een woordenwisseling tussen de heren. De werkgever Rakesh bemoeide zich met de zaak en raakte in een handgemeen met de klant. Emanuel schoot op een gegeven moment zijn werkgever te hulp. De arbeider pakte een koevoet en bracht de klant slagen toe aan zijn benen. De klant liep daarbij een fractuur op aan zijn linker knie.

Hij is overgebracht naar het ziekenhuis waar er operatief moest worden ingegrepen. Beide mannen zijn door de ingeschakelde politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn zowel werkgever als werknemer in verzekering gesteld.