Politie Waldeck pakt twee mannen op voor mishandeling bromfietser

699

De 19-jarige Soebandie M. en de 27-jairge Roberto C. is door de politie van Waldeck aangehouden voor mishandeling.

Een bromfietsbestuurder deed het politiebureau aan en deed aangifte tegen de twee ‘verkeergangsters’. Volgens verklaring van de aangever bevond hij zich op zijn bromfiets. Hij reed over de Arnold Julenweg. Op gegeven moment haalde hij een auto in. De autobestuurder haalde hem wederom in en reed hem klem.
De twee mannen stapten uit het voertuig. Eén hunner was gewapend met een houwer. Roberto gebruikte de platte zijde van de houwer om de bromfietser slagen toe te brengen. Tegelijkertijd moest hij ook vuistslagen incasseren van Soebandie.

De mannen hielden de bromfietser voor dat hij wegens zijn roekeloos rijgedrag een lesje is aangeleerd. De bromfietser heeft enkele letsels opgelopen en is medisch behandeld.

De verkeersgangster zijn aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.