Lijk gevonden in Geyersvlijt

1619

Zondag ochtend, 4 september heeft de politie van het ressort Geyersvlijt de melding binnen gekregen dat er een lijk van een creoolse man langs de Franse Gomesstraat is aangetroffen.

De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Het voorlopige onderzoek wijst uit dat er sprake is van een misdrijf. Het lijk vertoont drie schotverwondingen in de buikstreek en rug. De politie vermoedt dat het hier gaat om de bekende Jeremo Monsels. Dit aan de hand van de kleding die de man aanhad. Volgens getuigen die zich ter plaatse bevonden, is Jeremo in de zelfde kleding in de avonduren van vrijdag 2 september voor het laatst gezien.

Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. Het motief van het misdrijf is voor alsnog onbekend. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.