Heethoofdige truckchauffeur zoekt hulp bij politiebureau

1134

Op zondag 4 september is de 23-jarige truckchauffeur Wiresh T. haastig het politiebureau in gerend. De man verklaarde aan de politie dat hij truckchauffeur is en dat een andere verkeersdeelnemer gepoogd heeft hem aan te vallen in het verkeer.

De wetsdienaren deden de plek aan de Indira Ghandiweg aan waar volgens Wiresh het geval zich zou hebben voorgedaan.

Ter plaatse trof de politie de tegen partij aan. De andere bestuurder verklaarde aan de politie dat juist hij is aangevallen door Wiresh. Het onderzoek wees uit dat Wiresh een file heeft ingehaald en probeerde hij op een gegeven moment in te voegen voor een ander voertuig. De chauffeur weigerde Wiresh te laten invoegen vanwege zijn asociaal rijgedrag.

Wiresh die onder invloed van alcohol verkeerde, stopte zijn truck op de Openbare weg en stapte uit met in zijn hand een houwer. Het gelukte de andere chauffeur om hem de houwer afhandig te maken.
Wiresh die ervan uitging dat hij gekapt zou worden met zijn eigen houwer koos het hazenpad. Hij rende naar de politie voor het doen van aangifte.

De truckchauffeur heeft in opdracht van de politie zijn voertuig verwijderd van de openbare weg. Hij is uitgenodigd om het politiebureau wederom aan te doen.

Het rijbewijs van Wiresh is ingevorderd voor het rijden onder invloed. Voor het stoppen van zijn voertuig op de openbare weg is hij proces-verbaal aangezegd.