Broers mishandeld door enkele mannen

827

Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van het ressort Kwatta melding van een man die zich met een verwonding aan het lichaam voor een winkelpand bevond.

De 29-jarige Jurmain werd door de wetsdienaren aangetroffen en verklaarde kort tevoren door enkele mannen te zijn mishandeld. Hij werd eerder op de dag op zijn woonadres opgezocht door de bij hem onbekende verdachten. Volgens Jurmain is hij zonder opgave van reden afgetakeld door de mannen.
Per ontboden ambulance is Jurmain afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

In de avonduren van dezelfde dag belde de politie van Lelydorp naar de collega’s van Kwatta en gaven door dat een manspersoon zich met kapverwondingen had aangemeld op het bureau. Hij verklaarde door enkele bij hem onbekende mannen te zijn mishandeld en gekapt.

Zij hebben hem vervolgens gedumpt langs de Indira Gandhiweg. Verder gaf hij aan dat zijn broer eveneens door dezelfde verdachten is mishandeld. Na de daad lieten de verdachten zijn broer voor een winkelpand aan de Kwattaweg achter.

Het vermoeden bestaat dat er meer achter de mishandeling schuilt. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verdere onderzoek.