Na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding, is de 15-jarige Wijeshan Ramanand op woensdag 14 september in het ziekenhuis overleden.

De politie van Kwatta kreeg op dinsdag 13 september melding van een aanrijding aan de Kwattaweg tussen de 4e en de 5e Rijweg. Daar aangekomen werden de autobestuurder en de meerijder Wijeshan in bewusteloze toestand aangetroffen.

Gebleken is dat de autobestuurder reed over de Kwattaweg en ging naar de richting van Saramacca. Door tot nog toe onbekende reden moet hij van de weg zijn geraakt en op de linker berm terecht zijn gekomen. Hij botste vervolgens tegen een elektrische mast. Door de slag slingerde Wijeshan uit het voertuig en kwam op het wegdek terecht.
14364822_1122243857829967_3574679561473280745_n Per ontboden ambulance zijn beide gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De meerijder liet in de ochtend van 14 september het leven in de ziekeninrichting.
De autobestuurder blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Het is nog niet bekend of de autobestuurder onder invloed van alcohol verkeerde.

Het ontzielde lichaam van Wijeshan is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

De verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek. Met het overlijden van de bijrijder staat de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 46.