60-jarige bromfietser overleden in het ziekenhuis

1112

Op dinsdag 13 september heeft de 60-jarige bromfietser Ramchariter Rampersad in het Academisch Ziekenhuis het leven gelaten. De bromfietser was op zaterdag 20 augustus betrokken bij een verkeersongeval ter hoogte van de brug te Lust en Rust / Dordrecht in het district Commewijne.

De politie van Meerzorg deed de plek aan voor onderzoek. Gebleken is dat het slachtoffer reed over de Commissaris Thurkawweg. Ter hoogte van de brug week hij uit voor een tegenligger en kwam tegen een verkeersbord aan. De man viel hierdoor van zijn bromfiets en kwam in het langs de weg lopende kanaal terecht. Ramchariter werd door omstanders uit het kanaal gehaald.

Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen en overleed op 13 september in het ziekenhuis.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor sectie in beslag genomen. Met het heengaan Ramchariter is de verkeersbarometer gestegen naar 45.