Reeds 480 rijbewijzen van hardrijders ingenomen door Motor Surveillance Dienst

589

Voor het jaar 2016 heeft de Motor Surveillance Dienst (MSD) van het Korps Politie Suriname reeds 480 rijbewijzen van hardrijders ingevorderd.

Op verschillende tijdstippen en locaties worden er dagelijks verkeerscontroles uitgevoerd. Daarbij wordt gelet op de bescheiden van het voertuig, alsook andere zaken zoals de tint percentage aan de ruiten en de toegestane maximumsnelheid. De meeste rijbewijzen zijn ingevorderd op weg naar Afobaka.

In verband met een grote activiteit in het district Nickerie op zaterdag 24 september zal er gedurende dat weekend een verhoogde wegcontrole worden uitgevoerd op de Oost-Westverbinding richting Nickerie.
Op alle weggebruikers wordt een beroep gedaan zich te houden aan alle geldende verkeersregels.