Bromfietser laat zijn leven op zijn verjaardag

4118

Heden, vrijdag 16 september heeft de politie van Paradijs / Groot Henar telefonische melding binnen gekregen dat een bromfietser op het wegdek lag. Bij aankomst van de politie troffen zij inderdaad een manspersoon aan liggend op het wegdek. Het onderzoek ter plaatse wees uit dat de 56-jarige Balaydin Mohamed Ferjaad van zijn werk kwam, en reed over een zijstraat van de Attaoelaweg.

Zoon van Balaydin Mohamaed aan de telefoon om de familie het droevig bericht door te geven.
Zoon van Balaydin Mohamed aan de telefoon om de familie het droevig bericht door te geven.

Hij kwam op ongelukkige wijze te vallen. De door de wetsdienaren ingeschakelde ambulance met arts, moest onverrichterzake terugkeren. De arts stelde namelijk de dood vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van een hulp officier van Justitie na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie aan de familie afgestaan. Balaydin zou vandaag zijn 56ste geboortedag herdenken.

Met het heengaan van Balaydin is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 48