Jongedame in slaapkamer beroofd

6584

Twee rovers hebben om kwart over drie maandagochtend een 23-jarige jongedame, in haar bed in het district Wanica overrompeld en beroofd. Het vermoeden bestaat dat ze het slaapkamerram niet op slot heeft gedaan. Ondanks tegenstand zijn de rovers, die de dame met een pistool onder schot hield, toch vandoor gegaan met twee halskettingen, oorbellen, een mobiele telefoon en haar werktas met bescheiden.

Pas nadat de rovers het hazenpad hebben gekozen, hadden buren op haar hulpgeroep hulp aangeboden. De politie werd gealarmeerd. Het vrouwelijke slachtoffer gaf aan dat ze de rovers niet kon herkennen omdat ze in maskers vermomd waren. Omdat de rovers haar hardhandig hebben aangepakt, klaagde ze van schouderpijnen. Niemand wist aan te geven welk vervoermiddel de rovers hadden gebruikt. De politie heeft voor onderzoek de plaats aangedaan.