Rijbewijs autobestuurster ingevorderd na aanrijding met bromfietser

644

Het rijbewijs van de 44-jarige autobestuurster Patricia A. is op dinsdag 6 september ingevorderd na een aanrijding.

De politie van Livorno kreeg de melding van een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg en deed de plek aan. Uit het onderzoek is gebleken dat de autobestuurster en de bromfietser dezelfde richting opreden. In de buurt van een supermarkt sloeg Patricia rechtsaf om even de winkel te bezoeken. Bij die gelegenheid verleende zij geen voorrang aan de bromfietser.

De bromfietser werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Het slachtoffer heeft een enkelfractuur opgelopen en is tot nog toe opgenomen in de ziekeninrichting.

Het rijbewijs van de bestuurster is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingevorderd.