Man en vrouw gekapt te Leiding, verdachte ingesloten

1786

Op vrijdag 23 septmeber kreeg de politie van Leiding de melding binnen van een kap partij te Leiding 10. Bij aankomst van de wetsdienaren troffen zij de 40-jarige Toelsie A. en zijn 39-jarige echtgenote Sangietawtie R. aan met diepe kap verwondingen. Beiden zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De vrouw is inmiddels ontslagen, terwijl de man ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen. Zijn situatie is stabiel.

De 28-jarige Vikash S. is ter plaatse aangehouden met het scherp voorwerp nog in zijn bezit. Volgens zijn verklaring heeft hij een jarenlange buitenechtelijke relatie met de vrouw. Hij had het gevoel dat zij hem voor de gek hield.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Vikash onderdak geboden in het cellenhuis.