Surinaamse auteur Rain, presenteert eerste acht talen gedichtenbundel in Tori Oso

827

Rainër Karioredjo (Rain) is schrijver, dichter, componist en zelfs tekenaar, waarbij hij dat alles heeft kunnen bewijzen in één boek, namelijk Talented. Hij maakte met dit zelfde boek een comeback in september 2015.

Rain doet het deze keer anders. Op 28 september 2016, zal hij zijn eerste gedichtenbundel getiteld “Another Day” officieel presenteren en in Tori Oso.

Het bijzonder van dit boek is dat de gedichten niet alleen in één taal staan geschreven. De gedichten staan in 8 verschillende talen geschreven; Engels, Nederlands, Spaans, Indonesisch, Hindi, Frans, Chinees en in het Koreans. Elk gedicht heeft zijn eigen Engelse vertaling, behalve de gedichten die in het Engels staan geschreven.
14488795_10154148168757772_1873876843_o
De schrijver zelf kan de talen Nederlands, Engels, Sranan tongo, Javaans, een beetje Hindoestaans, een beetje Koreans en ook een beetje Spaans spreken en verstaan.

Verder staan de gedichten verdeeld in verschillende categorien en elk categorie heeft zijn eigen haiku. Het mooiste van dit boek is dat er veel tekeningen te bewonderen zijn die de schrijver zelf heeft getekend.

De mensen zijn op die woensdagavond welkom en mogen de schrijver persoonlijk ontmoeten. Rain zal wat tijd met het publiek besteden.