Marijke Sitaram gezocht van diefstal van geld

1356

Op last van de Procureur Generaal van Suriname wordt opsporing, aanhouding en voorgeleiding gevraagd van de verdachte Marijke Sitaram gehuwd Toing wonende aan de Commissaris Weythingweg no. 49 in het distrikt Wanica.

De verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal. Marijke die als interieurverzorgster in dienst was bij haar werkgever wordt ervan verdacht een geldsbedrag van SRD. 9.065 te hebben weggenomen.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de woon- of verblijfplaats van deze verdachte wordt gevraagd zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 403645/402736/403252, de tiplijn 179, via de Centrale Meldkamer op 115 of het dichtstbijzijnde politiebureau.