Twee verdachten van diefstal en heling melden zich bij de politie

644

Nadat de 34-jarige Serguilio T. alias “GILLY of FLAKAMIN” en Astrando L. alias “Langa” op woensdag 28 september hebben aangemeld bij de recherche van regio Midden, zijn ze aangehouden.

Het tweetal werd verdacht en gezocht voor diefstal en heling van een ATV in de maand maart 2016. Zij moeten met nog twee kompanen de diefstal hebben gepleegd in het ressort van Lelydorp. De benadeelde deed aangifte. De gestolen ATV werd achterhaald bij de verdachte Fernando D. Met de aanhouding van Fernando kwamen Serguillio en Astrando in beeld. Het tweetal werd opgespoord, maar wisten uit handen van de politie te blijven.

Gilly of Flakamin en Langa meldde zich op 28 september aan bij de politie. Zij werden aangehouden. Beiden legden tegenstrijdige verklaringen af. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten achter slot en grendel geplaatst. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.