Dronken autobestuurder ramt mast te Catharina Sophiaweg

1771

In de vroege ochtend van zondag 2 op maandag 3 oktober vond er een aanrijding plaats aan de Catharina Sophiaweg. De politie van Saramacca troffen bij aankomst een zwaar beschadigd voertuig tegen een elektrische mast aan.

In dit voertuig zaten twee personen. Het vermoeden bestond dat de bestuurder Aladin N. onder invloed van alcohol verkeerde. Bij de blaastest blies hij twee maal het toegestane alcohol promillage. Het toegestane promillage is 220 microgram.

De bijrijder heeft vermoedelijk een beenfractuur opgelopen en is voor medische behandeling afgevoerd naar de spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Toen hij weer bij zinnen was, is hij voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de bestuurder heengezonden.