Gisteren, donderdag 13 oktober heeft de Militaire Politie (MP) acht verdachten aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal, deelname aan criminele organisatie en heling.

De verdachten hebben voedselpakketten die de staat toe behoren weggenomen. Na intensief onderzoek van de Militaire Politie kon het adres worden achterhaald waar deze levensmiddelen werden verborgen. Er werd toen een inval gepleegd.

Errol, V. (44), Joachim, N.(26), Fabian A.(30), Jurmain W. (40) en de 51-jarige Carlo B., allen militair van beroep alsook Radjkoemar R.(51) en Lucien L.(44) zijn aangehouden. Radjkoemar en Lucien zijn overgedragen aan de politie voor verdere afhandeling en zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. De militairen zijn onder supervisie van de Militaire Politie ingesloten.

De goederen zijn in beslag genomen door de MP. Het onderzoek in deze zaak wordt samen met de Militaire Politie voortgezet.