Gisterenavond, vrijdag 15 oktober is de 32-jarige Jonathan Felix aangereden op de hoek van de Commissaris Thurkow- en de Copernicusstraat in het ressort Geyersvlijt. Voorlopige onderzoek wees uit dat er twee voertuigen over de Commissaris Thurkowweg reden. Het ene voertuig kwam vanuit de richting Geyersvlijt, terwijl het andere de tegenover gestelde richting ging.

De bestuurder van de Mark-X beschreef plotseling een rechtse bocht om de Copernicusstraat in te slaan, zonder voorrang te verlenen aan de tegenligger met als gevolgd de botsing. Het vermoeden bestaat dat het voertuig om zijn as is gedraaid en de bromfietser Jonathan die voorbij reed aanreed. Jonathan overleed ter plaatse.

De ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer voor obductie in beslag genomen.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldige rijbewijs en verkeerden niet onder invloed van alcohol. De verkeersbarometer telt nu 54 verkeersdoden.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8CJL6npRKig&feature=youtu.be”]