Rover aangehouden door leden van RBT Midden

4692

Op maandag 10 oktober lanceerde de centrale meldkamer van de politie een bericht aan alle surveillerende politie-eenheden van een geval van diefstal middels geweldpleging aan de Surinamestraat ter hoogte van Jacana.

Leden van het Regio Bijstand Team Midden die in de omgeving waren reageerde op de melding. Aan de hand van de beschrijving die van de verdachte was doorgespeeld en het voertuig waarin de verdachte zat door de beller, zetten de wetsdienaren de opsporing in.

Door kordaat optreden werd de 34-jarige verdachte Rodney G. aangehouden door de leden van RBT Midden. Rodney was toen hij de beroving pleegde in gezelschap van nog een andere manspersoon. De politie spoort hem op.

De verdachte Rodney is overgedragen aan de wetsdienaren van het ressort Flora die de zaak in onderzoek hebben. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld