18-jarige Darsham was niet in het bezit van een geldig rijbewijs

17846

De 18-jarige Darsham Sookhlall die gisteren na een verkeersongeval is komen te overlijden in Saramacca, was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Het voertuig kwam tegen een woning aan waarna de jongeman vrijwel op slag dood was.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Darsham over voornoemde weg reed. Hij kwam van Groningen en ging naar Boskamp.

14729299_1676301602616449_7508002362420748829_nDarshan die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, verloor door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig. Hij raakte van de weg, kwam op de berm terecht en reed vervolgens in volle vaart tegen een woning op.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Darshan die alleen in het voertuig reed, was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Het voertuig is onherstelbaar beschadigd. Het voorterras van de woning staat op instorten en de voorzijde is aanzienlijk beschadigd.

Het ontzielde lichaam van Darsham is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met dit verkeersongeval staat de verkeersbarometer nu op 57.