Neef voor bedreiging aangehouden door de politie

2076

De 20-jarige Fabian M. is op maandag 18 oktober voor bedreiging door de politie van Albina aangehouden. Fabian en zijn neef Andro hadden een woordenwisseling om een roddel. Fabian rende op gegeven moment naar zijn woning. Toen Andro van derden begreep dat zijn neef een houwer was gaan halen, rende hij ook richting zijn woning.

Intussen kwam Fabian terug met een scherpvoorwerp waarmee hij Andro achterna zat. Andro bereikte zijn woning en ging naar binnen. De verhitte Fabian hakte de deur die zijn neef voor zijn neus dichtdeed in. De ingeschakelde politie hield Fabian aan en bracht hem over naar het politiebureau.

Andro wilde echter geen strafrechtelijke vervolging en deed het verzoek aan de politie om zijn neef aan te spreken. Partijen hebben de ruzie bijgelegd en mochten naar huis.