Twee jonge mannen vechten om 30-jarige vrouw

11902

Na een melding moest de politie van Munder op donderdag 13 oktober een geval afhandelen aan de Kwattaweg. De 19-jarige Koemar alias Ajay werd aangetroffen met een kapverwonding aan zijn linker onderarm en de 18-jarige verdachte Shivan B.

Uit onderzoek is gebeleken dat de jongemannen mot hadden om een 30-jarige vrouw. De ex-vriend was niet gelukkig met de vriend van zijn ex. De jongeman kwam Koemar tegen in de buurt van het Academisch Ziekenhuis en liep hem tegemoet. Shivan die in zijn voertuig zat, zag dat Koemar een scherp voorwerp tevoorschijn haalde. Voordat hij kon reageren zwaaide Koemar het voorwerp in zijn richting. In een reflex om zichzelf te beschermen liep hij kapverwondingen op aan zijn arm.

Shivan werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en Koemar werd medisch behandeld op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Shivan ingesloten.