19-jarige jongeman vervalst kentekenplaat gestolen bromfiets

3138

De 19-jarige Jason J. alias ‘Opa’ is op maandag 17 oktober door de politie van Nieuw Nickerie aangehouden voor diefstal van een bromfiets. Een benadeelde deed toen aangifte bij de politie nadat er op 2 oktober zijn bromfiets voor een discotheek was weggenomen door een onbekende dader.

Op 17 oktober zag de aangever Jason met de bromfiets. De bromfiets was echter voorzien van een andere kentekenplaat, maar werd door de benadeelde als het zijne herkend. De ingeschakelde politie hield Jason aan. De verdachte en de bromfiets werden overgebracht naar het politiebureau. Jason kon de herkomst van de bromfiets niet verklaren.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de bromfiets dief achter slot en grendel geplaatst. De bromfiets is aan de rechtmatige eigenaar afgestaan.