Mayland gezocht van poging tot diefstal met geweld

4194

De politie is opzoek naar Mayland, Romario Elton. Mayland wordt ervan verdacht zich scliuldig te hebben gemaakt aan deelneming criminele organisatie c,q. poging tot diefstal met geweldpleging in vereniging c.q. gekwalificeerde diefstal in vereniging c.q. heling

De Procureur-generaal bij het Hof van Justitie van Suriname verzoekt, gelast de opsporing en aanhouding ter voorgeleiding van de verdachte :

——————— MAYLAND, ROMARIO ELTON——————-

geboren te Paramaribo op 09 oktober 1991, laatstelijk gewoond hebbende aan de Anandweg no, 32 in het district Wanica.

SIGNALEMENT

Geslacht…………………….MANNELIJK

Etniciteit………………CREOOL

Huidskleur……………BRUIN

Haardracht……………PLAT GEKNIPT

Postuur……………………MOLLIG

Lengte………………………1.70M

Eenieder die informatie kan verstrekken over de vcrblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers, 403645; 402736; 403252, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.