Man aangehouden voor mishandeling vrouwen

1647

De 32-jarige Lorenzo S. is door de politie van Latour in verzekering gesteld, nadat hij twee vrouwen heeft mishandeld.

Uit het onderzoek is gebleken dat de man zijn ex-vrouw in de buurt van Stibula tegenkwam. De vrouw werd in het verleden vaker mishandeld door Lorenzo en bracht een einde aan de relatie. Bij het zien van de vrouw die in gezelschap was van haar zwangere vriendin begon hij zonder enige reden de vrouw te mishandelen. Ook de zwangere vriendin heeft slagen moeten incasseren. Na de mishandeling ging de verdachte er vandoor met de tas van de zwangere vrouw.

De ingeschakelde politie spoorde de verdachte op en hield hem aan. Beiden vrouwen zijn met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp.

Lorenzo is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.