Loyd aangehouden voor verduistering graafmachine

2094

Op donderdag 13 oktober is Loyd P. door de politie van Livorno aangehouden voor verduistering. De benadeelde Chanderbhan B. deed eerder op de dag aangifte tegen hem. Volgens zijn verklaring heeft hij aan Lloyd die werkzaamheden voor hem moest verrichten een graafmachine te leen gegeven. Toen de graafmachine volgens afspraak niet terugkwam deed de aangever navraag bij Lloyd. Lloyd verklaarde de graafmachine te hebben gestuurd naar een goud concessie. Bij zijn aankomst op de concessie trof hij volgens zijn verklaring de graafmachine onbeheerd en gesloopt aan. De graafmachine kon echter niet worden achterhaald.

Tegenover de politie verklaarde Lloyd de graafmachine te hebben gekocht bij de aangever middels verrekening voor verrichte arbeid. De ondernemer werd opgespoord en aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.