Visser ingesloten voor verduistering van een geldsbedrag

2748

Deonaraine S. alias “ Charles” is op maandag 17 oktober door de politie van Livorno aangehouden. Een eigenares van een visbedrijf heeft op zondag 14 februari aangifte gedaan tegen “Charles” voor verduistering van een geldsbedrag.

Zij verklaarde aan de politie dat zij de verdachte geldsbedrag had gegeven om voeding en spullen te kopen voor zijn vertrek naar zee. Charles kwam op de dag van vertrek niet opdagen, waardoor de andere vissers zonder hem vertrokken. Van hem ontbrak vanaf toen elk spoor. Op maandag 17 oktober werd “Charles gesignaleerd te Meerzorg, waarna de politie werd ingeschakeld. De verdachte werd aangehouden. Hij blijkt illegaal in het land te vertoeven zonder documenten. Hij heeft bekend het geld te hebben ontvangen van de aangeefster, maar deze te hebben gebruikt voor kopen en nuttigen van alcohol.

Charles werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.