Op maandag 24 oktober vond er een aanrijding plaats tussen twee auto’s aan de Gajdriestraat. De politie van Lelydorp heeft de 38-jarige autobestuurder Mitchel B. aangehouden. De politie van Lelydorp heeft op maandag 24 oktober de 38-jarige autobestuurder Mitchel B. aangehouden.

De benadeelde gaf aan de politie aan van achteren te zijn aangereden door Mitchel. Na de aanrijding wendde hij zich tot de veroorzaker. Beide bestuurders geraakten in een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij.
De sterke arme begaf zich toen naar de dronkaard, die de politie niet te woord wilde staan. Hij verzette zich en beledigde de politieambtenaren in functie. De wetsdienaren sloegen hem toen in de boeien en brachten hem over naar het politiebureau.

Daar weigerde hij zich te onderwerpen aan een bloedtest. Zowel in beschonken toestand als toen hij nuchter was weigerde hij een schrijftest.

Het verdere onderzoek in de aanrijdingszaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Mitchel op grond van de andere gepleegde strafbare feiten in verzekering gesteld.