Tassendief gearresteerd

2553

De 31-jarige tassendief Rayen L. is op maandag 24 oktober door de politie van de Centrale Markt en de Surveillance van ressort Centrum aangehouden.

Rayen had kort tevoren een vrouw onder de markt van haar tas beroofd inhoudende een geldsbedrag en een mobiele telefoon. Het slachtoffer stribbelde tegen en heeft enkele vuistslagen in het gezicht moeten incasseren in het gezicht.

Bij zijn aanhouding verzette hij zich tegen de politie. Een politieambtenaar liep als gevolg hiervan een gebroken tand op. Het gelukte de sterke arm hem in de boeien te slaan, waarna de tassendief werd overgebracht naar het politiebureau van ressort Centrum. De buit is terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
Zowel de benadeelde en de politieman zijn met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jerrel in verzekering gesteld.