Man ingesloten voor vernieling politiebureau Henar

2178

De politie van Henar heeft de 38-jarige Sam B. op zondag 30 oktober aangehouden voor vernieling. Sam deed in beschonken toestand het bureau aan en deed zijn beklag over familieleden die hem het leven zuur maakten thuis.

Terwijl de man bezig was met zijn beklag, werd telefonisch door de familie doorgegeven hoe de dronkaard thuis te keer is gegaan. Volgens de familie deed Sam bedreigende uitlatingen alvorens de woning te hebben verlaten.

Aangezien de man te diep in het glaasje had gekeken, werd hij ter ontnuchtering op het politiebureau opgehouden. Sam ging te keer en sprong van zijn zitplaats. Hij sloeg de glazen voordeur van het politiebureau in. Het glas ging stuk en Sam liep snijwonden op aan zijn rechterarm. Na medisch te zijn behandeld is hij voor vernieling aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Sam na te zijn ontnuchterd in verzekering gesteld.