18-jarige Xanagy bewerkt rivaal met steen

742

Twee vrouwen hadden in een PL-bus met elkaar gevochten om de buschauffeur. De politie van Lelydorp moesten de vrouwen uit de bus halen nadat de buschaffeur in volle vaart het politie terrein opreed.

Uit onderzoek is komen vast te staan dat de 22-jarige buschauffeur een liefdes relatie onderhoud met zowel de 18-jarige Xanagy L. met wie hij samenwoont en Sharisha P.(22).

De man werd door zijn concubine verrast toen hij met Sharisha toerde in de bus. De vrouw viel partijen gelijk aan toen zij de bus instapte. Zij bracht haar rivaal een slag toe aan het hoofd met een steen.

Sharisha liep daarbij een bult op aan het voorhoofd en moest medisch worden behandeld. De partner van de buschauffeur is gelijk aangehouden door de politie. Tijdens het onderzoek bleek zij ook nog een moker in haar tas te hebben die in beslag is genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Xanagy ingesloten.

Het verdere onderzoek wees uit dat de man die in het bezit is van een geldig rijbewijs niet bevoegd is een bus waarmee passagiers worden vervoerd te besturen. Volgens de vergunningsvoorwaarde dient een buschauffeur de leeftijd van 23 jaar te hebben. De politie zal met het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) nagaan welke maatregel tegen hem zal worden getroffen.