Mc Happy Day behaalt 4384 Macs

1437
12226962_476424595875092_3636223114105325449_nBij Mc Donald’s Suriname is de Mc Happy Day een jaarlijks terugkerende evenement geworden. Dit hield in dat er vanaf maandag 31 oktober 2016 tot en met zondag 6 november 2016 fundraisingsactviteiten in de restaurants aan de Spanhoek en bij de Hermitagemall werden gehouden. Het doel hiervan was om zoveel als mogelijk gelden te vergaren die nodig zijn voor de financiering van het Ronald Mc Donald Ouderkamerproject.
Het Ronald Mc Donald Ouderkamerproject startte sedert het jaar 2005 met de bouw van de eerste kamer in het Diakonessenziekenhuis. Momenteel zijn er  al 2 kamers bijgebouwd. Ook het ‘s Lands Hospitaal heeft met de tussenkomst van dit project 4 kamers bijgekregen.

Foto: Asgar
Foto: Asgar

Diverse activieiten zoals: Spelen en Knutselen met Stichting Projekten, Schminken, een Dj entertainment met Caribbean drive, the move and charity aerobathon dance workshop en diverse optredens voor zowel jong als oud, werden er op zaterdag 5 november gehouden. Dit evenement werd ook ondersteund door de aanwezigheid van The Miss Tropical Beauties Suriname. Verschillende bekende Surinamers dragen het project een warm hart toe en helpen vrijwillig.

Ook de verschillende sales, zoals de Happy meal and Toys sale, the “give a hand” sale en de sale van de zelfgemaakte Mac ondersteunde dit goede doel. In totaal waren er 4384 Macs verkocht en kan met trots geconcludeerd worden dat Mc Happy Day een succesvolle viering was geweest, want voor elk verkochte Mac zal Mc Donald’s SRD 3,- schenken aan het Ronald Mc Donald Ouderkamerprojekt.