Kioe-A-Sen Roche zal Suriname vertegenwoordigen tijdens Mister Supranational 2016

2149

rocheKioe A Sen Roche zal Suriname bij de nieuwste mannelijke verkiezingshow, die op 3 december 2016 in de levendige stad van Krynica – Zdroj in Polen wordt gehouden, vertegenwoordigen. Roche is 19 jaar oud en volgt momenteel een Marketing opleiding. Hij heeft plannen om in de toekomst zijn Master of Degree in Marketing te behalen. Het drum bespelen en sporten behoren tot zijn liefhebberij. Hij werd eerder al uitgeroepen tot Mister Suriname, nadat hij het foto contest van Tropical Beauties Suriname won. Zijn boodschap aan de Mister Supranational fans is: ” Geloof in jezelf en je zal heel veel succes behalen!”

02Tijdens het Mister Supranational contest zullen ongeveer 40 kandidaten van over de hele wereld met hun eigen diverse en unieke talenten het tegen elkaar moeten opnemen. De eerste editie van Mister Supernationaal show zal in 30 landen worden uitgezonden. De winnaar die uit de bus komt, zal naast een geldsbedrag van 10.000 USD ook een modelling contract in Europa krijgen.

02