Winkeldieven opgepakt in binnenstad

2075

De politie van ressort Centrum heeft op woensdag 2 november twee winkeldieven, Ramon M. (39) en de 46-jarige Humphrey B. aangehouden. In de ochtend pleegden het tweetal twee winkeldiefstallen. Als eerste namen ze uit een unit van een Mall in de binnenstad een tablet weg. Terwijl Humphrey de verkoopster aan de praat hield nam Ramon het toestel weg. Na hun daad verlieten zij de zaak, maar zette hun criminele activiteiten voort.

In een andere winkel zaak in de binnenstad gingen de twee dieven er vandoor met een radio / stereo set. De winkelier deed toen aangifte tegen het tweetal. Aan de hand van het beeldmateriaal die door eigenaar van de unit van de mall is afgestaan aan de politie, werden Ramon en Humphrey enkele uren daarna in de binnenstad gesignaleerd.

De twee verdachten werden gelijk aangehouden. Op hen zijn de buitgemaakte goederen terug gevonden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de winkeldieven gratis loge geboden in het cellenhuis.