22- jarige dame slachtoffer geworden van een beroving

7292

Een 22- jarige dame die woonachtig is aan de Rio Negrostraat te Benispark 2 is omstreeks middernacht slachtoffer geworden van een beroving in haar eigen woning.

Het is de redactie van AllesinSu gelukt om in contact te komen met de gedupeerde. Zij vertelde dat twee rovers haar aanvielen toen zij buiten bezig was de was op te hangen. De daders draaiden haar handen met geweld naar achteren en smoorden met hun handen haar gelaat, waardoor zij in ademnood kwam te verkeren. Daarna dienden ze de dame met een zwaar voorwerp een fikse slag toe aan haar hoofd, waardoor zij het bewustzijn verloor.

Rovers heben haar kamer overhoop gehaald
Rovers heben haar kamer overhoop gehaald

Toen ze weer bijkwam, zag ze dat haar kamer door de rovers volledig overhoop is gehaald en dat ze met een kleine buit ervandoor zijn gegaan. Ze riep de hulp in van de buren en deze maakte gelijk contact met de politie. Het slachtoffer werd tegen half twee in de ochtend voor observatie naar de SEH van het Academisch ziekenhuis vervoerd.

Ze heeft aan deze laffe en geweldadige daad, naast de lichaamspijnen en de verwondingen aan haar lippen ook een trauma aan overgehouden. De politie van Munder is nog bezig met dit onderzoek.