Ontzielde lichaam van Venezolaanse visser geborgen

2450

Het ontzielde lichaam van de 29-jarige Venezolaanse visser Angel Jose Narves is vandaag, vrijdag 11 november door politie van Livornogeborgen.

Eerder op de dag werd het ontzielde lichaam van de visser door bemanningsleden van een vissersboot waargenomen. Zij schakelden de politie in. Bij aankomst op de plek werd het lijk in de directe omgeving van Cevihas door de wetsdienaren binnen gehaald.

Angel viel in de vroege ochtend van donderdag 10 november vanaf een steiger in de Suriname rivier en verdween in de diepte.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Er zijn geen tekenen van misdrijf aangetroffen op het lichaam. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Angel afgestaan aan de nabestaanden.