Zwak begaafde jongedame ontvoerd en misbruikt, dader opgesloten

6363
hand of a prisoner

De 34- jarige Armand E. heeft zich op woensdag 12 oktober schuldig gemaakt aan de ontvoering van een zwak begaafde jonge dame. De jonge dame was tegen haar wil door Armand meegenomen. Na bekomen informatie werd het slachtoffer op vrijdag 14 oktober op het woonadres van Armand achterhaald en teruggebracht bij de familie.

Armand die geen onbekende is van de politie is door de politie van Lelydorp op dinsdag 8 november
ingesloten.

Armand heeft haar seksueel misbruikt en al haar persoonlijke spullen weg genomen. Door haar verklaring werd de verdachte op 8 november door het Regio Bijstand Team (RBT) Midden opgespoord en op zijn woonadres te Pontbuiten in de kraag gevat.

De ontvoerder werd vervolgens overgedragen aan de politie van Lelydorp. De verdachte heeft een straf van 12 jaar uitgezeten, waarvan hij niet te lang in vrijheid is gesteld.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Armand ingesloten.