Vrouw overleden bij verkeersongeval Bomaweg

7003

Hedenochtend, zaterdag 12 november is na een verkeersongeval op de Bomaweg, de 35-jarige Stephany Reumel komen te overlijden.

De politie van Santo dorp was deed de plek aan voor onderzoek en werd het levenloze lichaam van Stephany bekneld in het voertuig aangetroffen. Het lichaam moest door de brandweer uit het voertuig gehaald worden. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer over voornoemde weg reed. Zij kwam vanuit de Mr. Faried Pierkhanweg en ging naar de Jessurunweg. Door tot nog toe onbekende redenen moet zij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren en kwam ter hoogte van pand no.36 tegen een betonnen inrit aan. Het voertuig ging over de kop en kwam bij pand no.38 gedeeltelijk op de berm en een gedeeltelijk in de trens tot stilstand.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Met dit verkeersongeval stijgt de verkeersbarometer naar 62.