6-jarige jongen verdronken in Corantijnrivier, lijk geborgen

7045

Het ontzielde lichaam van de 6-jarige Christiano Ramdayal is op zondag 13 november door de politie van Nickerie samen met omstanders geborgen.

Na een melding te hebben gekregen van de verdrinking in de Corantijnrivier ter hoogte van Love Landing, gingen de wetsdienaren op locatie. Bij aankomst op de plek werd er samen met omstanders een zoekactie op touw gezet. Het lijk van Christiano werd enkele uren daarna boven water gehaald. Het lichaam was gedeeltelijk aangevreten door piranha’s.

Onderzoek wees uit dat enkele kinderen, waaronder het slachtoffer zonder toezicht van ouderen waren gaan zwemmen. Op een bepaald moment verdween Christiano in de diepte met voor hem het noodlottig gevolg. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.