12- jarige meisje verkracht door groep gemaskerde mannen

36441

Deze week werd een 12-jarige meisje na school door een groep gemaskerde mannen in een zwarte voertuig meegesleurd in hun auto. Ze hielden haar handen en voeten vast en ontdeden haar van haar lange broek en onderbroek, waarna ze haar verkrachten. Na deze slechte misdaad werd ze gewoon op de hoek van de Coesewijne-en Samuelstraat afgezet.

Ze liep daarna richting Floris Zwakkestraat en vertelde het hele gebeuren aan haar klasgenoot die ze op dat ogenblik tegenkwam. Het tweetal liep samen huiswaarts naar de woning van haar oma. De grootmoeder belde daarna op haar beurt de vader van het meisje op om aangifte bij de politie te doen omtrent dit misdrijf. Uiteindelijk stapte de vader naar de politie, omdat het meisje steeds weigerde het hele gebeuren aan haar vader te vertellen.

Volgens de verklaring van het meisje wist ze niet precies om hoeveel daders het ging en hoe die eruit zagen vanwege hun maskers. Ook kon ze het merk en het kentekenplaat van het voertuig niet doorgeven, omdat ze die niet genoteerd had.

De politie heeft haar onderbroek voor verdere onderzoek in beslag genomen. Het 12- jarige meisje werd door de politie voor medische hulp doorverwezen.