‘Welles De Film’ is de eerste Surinaamse filmproductie van de Surinaamse komiek ‘Welles’. Deze 60 minuten durende romantische komedie(18+) die geregisseerd en geproduceerd werd door Ruben Welles onder het bedrijf Redvismedia, zal op 7 december a.s in TBL Cinemas in Suriname in premiere gaan.

De productie van deze film heeft anderhalve maand geduurd en werd geleid door Gloria Naarendorp. De director of photography, Giorgio De La Fuente en de cameramannen Sergeo Vigelandzoon en Frank Van Hamme hebben gezorgd dat de film met hun 4K camera op voortreffelijke wijze is vastgelegd. Zowel de werving als de selectie van de filmproductieteam als de acteurs geschiedde in Suriname. Verschillende locale bedrijven hebben deze film ook financieel ondersteund.

Welles die in de film de hoofdrol als postbezorger speelde en die dagelijks zijn pakketten op de verschillende locaties in Paramaribo bezorgde, raakte opeens stapelverliefd op een dame genaamd Amara; de op een na grootste rol die vervuld wordt door Aby-Jo Elshot.

Welles deed er alles aan om Amara’s hartje te overwinnen. Amara integendeel, nam hem niet serieus en gaf hem drie ‘challenges’ om uit te voeren voor een first date. Maar door een plotselinge gebeuren in de film krijgt het verhaal een andere draai.

De indrukwekkende reacties van deze trailer werd op 14 november j.l vrijgegeven. Dit kan worden gekenmerkt als een succesvol resultaat voor al de uitdagingen die Ruben is aangegaan als regisseur, producent en hoofdacteur gedurende de hele productie van deze film.