Monteur overleden bij bedrijfsongeval in het Mama Ndjuka gebied

5069

Gisteren, donderdag 17 november kreeg de politie van Sipaliwini de melding van een bedrijfsongeval dat zich heeft voorgedaan te Mama Ndjuka in het Rely gebied. Het Regio Bijstand Team Oost dat in het gebied is gestationeerd deed de plek aan voor onderzoek.

Eem lijk van een monteur van wie de juiste personalia nog onbekend is, is ter plekke aangetroffen. Getuigen ter plaatse verklaarden aan de politie dat het latere slachtoffer eerder op de dag bezig was te werken aan een graafmachine met een snijmachine.

Op gegeven moment zwenkte de arm van de machine die niet vergrendeld was, met het gevolg dat de graafmachine emmer de monteur tegen de machine drukte. Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op en overleed enkele uren daarna ter plaatse.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is overvlogen naar Paramaribo. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lichaam afgestaan aan de nabestaanden.