Scholier beroofd van halsketting aan de Domineestraat

3685

Een scholier is op woensdag 17 november onverwachts beroofd van zijn halsketting aan de Domineestraat. De scholier liep in de voornoemde straat en merkte dat twee jongemannen op de bromfiets langsreden. De bijrijder Moreno stapte van de bromfiets af en liep de scholier voorbij. Op een gegeven moment keerde Moreno terug en greep onverwachts naar de ketting van de scholier.

Het slachtoffer greep ook zijn ketting vast en kon voorkomen dat de hele ketting werd meegenomen door de rover. De surveillerende politie die het geval van dichtbij zag, zette de achtervolging in. De 29-jarige halskettingdief Moreno B. werd iets verder meteen aangehouden door de politie van Centrum.

Op hem is een deel van de ketting teruggevonden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Moreno in verzekering gesteld.