Wegafsluiting in Tamanredjo tijdens viering Onafhankelijkheidsdag

10730

 

Op 25 november 2016 zal de viering van de Onafhankelijkheidsdag in Commewijne plaatsvinden. Het weggedeelte zal vanaf 23 november tot 26 november vanaf de Lapaixstraat tot de Mandoerweg middernacht al worden omgeleid vanaf onder andere de Tamansariweg naar de Reebergweg, waarna weggebruikers bij de Mandoerweg moeten afslaan om weer op de Oost-Westverbinding te komen.
Tijdens de onafhankelijkheidsdag zal de weg van Tamansari al vanaf vijf uur ‘s middags tot zeven uur ‘s avonds afgesloten zijn, vanwege het defile die op dat ogenblik gaande zal zijn. Deze wegafsluiting geldt voor zowel de bewoners van Tamanredjo als de reizigers die naar de luchthaven te Zanderij moeten afreizen. Een ieder dient dus hiermee rekening te houden. Ook voor het vrachtverkeer zal deze wegafsluiting van 23 november tot 26 november gelden, aldus Remie Pollack, de districtscommissaris van Commewijne, tijdens een persconferentie.
Omdat er heel veel mensen die dag worden verwacht, worden belangstellenden aangeraden voor 1 uur in de middag al op Tamanredjo te zijn. De hoofdverbinding zal dan tien uur ‘s avonds weer voor de weggebruikers open staan.