Vier bromfietsdieven aangehouden in Nickerie

2255

Vier bromfietsdieven zijn op zondag 13 november aangehouden door de politie van Nieuw Nickerie.
Een benadeelde deed aangifte van diefstal van zijn bromfiets door onbekenden. Het onderzoek leidde naar de 15-jarige Jerrel S. die werd opgespoord en aangehouden. Bij hem werden bromfietsonderdelen in beslag genomen.

Himan, B. (15), Bob, S. (16) en de 17-jarige Dinmohamed A. zijn later eveneens aangehouden. Een bromfiets die bij één van de verdachte in beslag is genomen, bleek in Paramaribo te zijn gestolen. De diefstal werd aangegeven bij de politie van Uitvlugt.

De verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Zij zijn ondergebracht in het cellenhuis verbonden aan het Jeugd Doorgangscentrum Opa Doeli. Het onderzoek wordt verder voortgezet door de politie van Jeugdzaken.