Twee verdachten opgepakt voor smokkelen 30 balen gele erwten

2182

De 28-jarige Felicia A. en de 33-jarige Ganesh A. is op maandag 14 november door het recherche team van Nickerie aangehouden aan de Bastiweg in het ressort Corantijn voor smokkel.

De verdachten hadden 30 balen gele erwten in een personenauto die vermoedelijk bestemd waren voor smokkel naar het buurland. De erwten zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Felicia en Ganesh zijn aangehouden. De twee zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen. Zij zouden een boete van 28.500 SRD moeten betalen om te worden heengezonden.

De verdachten hebben aangegeven het boetegeld niet te kunnen betalen. Hierdoor blijven zij aangehouden ter voorgeleiding aan een officier van justitie.