NV Havenbeheer organiseert Wandel en Trimloop i.v.m. 45 jarig bestaan

1289

In verband met het 45-jarig bestaan, organiseert NV Havenbeheer Suriname een Wandel – en Trimloop. Dit atletiek evenement zal worden gehouden op zaterdag 26 november 2016 met als start en finish het hoofdkantoor van NV Havenbeheer Suriname.

‘Dit is de eerste editie van de NV Havenbeheer Wandel – en Trimloop en wij hebben getracht om onze 45e jaardag ook ondere andere te vieren met een 5km loop’, aldus Melissa Benjamin PR officer Havenbeheer.

Route 5km Wandel – en Trimloop: Parkeerterrein Havenlaan zuid – Van ‘t Hogerhuysstraat – Molenpad – J.A. Pengelstraat – Dr. Sophie Redmonstraat – Fred Derbystraat – Gemenelandsweg – Zwartenhovenburgstraat – Van ‘t Hogerhuysstraat – Parkeerterrein Havenlaan Zuid.

De inschrijving voor deelname aan deze loop begint vanaf maandag 21 november 2016 (elke werkdag van 10.00 uur tot 14.00 uur en op vrijdag 25 november van 09.00 uur tot 12.00 uur) op het hoofdkantoor van NV Havenbeheer te Nieuwe Haven. De bijdrage is gesteld op slechts SRD 20,- per persoon, waarbij een ieder in aanmerking komt voor een T-shirt en pet.

De warming up begint vanaf 16.20 uur onder leiding van dhr. Lamure Latour, directeur commercial services NV Havenbeheer, terwijl de start van deze loop is gesteld op 16.30 uur. Elke deelnemer komt in aanmerking voor een presentje na de loop.

Bron: SME sport